Новости. Ремонт дороги у Харкові: тролейбус №45 тимчасово не курсуватиме

Суспільне UA, 28.06.2021.

З 29 червня до 3 липня рух вулицею Роганською буде тимчасово обмежений. Тролейбус №45 не курсуватиме з 30 червня.

Рух на ділянці від просп. Московського до розворотного кола "Роганське" з 30 червня до 2 липня буде заборонено, тому тролейбусний маршрут №45 тимчасово не курсуватиме, повідомляють у міській диспетчерській службі "1562" з посиланням на інформацію Департаменту інфраструктури міськради.

"Щоденно 9:00 години до 18:00 з 30 червня до 2 липня, у зв’язку з проведенням КП "Шляхрембуд" робіт з асфальтування дорожнього покриття по вул. Роганській, забороняється рух на ділянці від просп. Московського до розворотного кола "Роганське", — йдеться у повідомленні.

Також обмеження руху транспорту цього тижня буде на ділянці вулиці Роганської. Рух буде обмежено з 29 червня до 3 липня з 9 ранку до 17:00.

"У зв’язку з необхідністю проведення КП "Шляхрембуд" ремонту асфальтобетонного покриття проїзної частини по вул. Роганській, обмежується рух транспортних засобів на ділянці від вул. Миру до вул. Плиткової", — йдеться у повідомленні.

URL оригинала: https://suspilne.media/142959-remont-moskovskogo-prospektu-u-harkovi-trolejbus-no45-timcasovo-ne-kursuvatime/
Разделы по теме:
Рубрики:   Троллейбус
Городские маршруты:   Тб45
Улицы и площади:   вулиця Роганська

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.