Новости. На мосту км 2+852 дороги Н-26 Чугуїв — Мілове роботи майже завершено. Залишилось нанести розмітку та влаштувати освітлення

Державне агентство відновлення та розвитку Інфраструктури України, 10.08.2021.

У кінці лютого місяця поточного року було організовано будівельний майданчик та розпочато поточний середній ремонт штучної споруди на автомобільній дорозі Н-26 Чугуїв-Мілове км 2+852.

На початку робіт шляховиками було виконано демонтаж мостового полотна половини споруди. Протягом п’яти місяців було проведено ремонт правого та лівого проїзду, а саме: заміна мостового полотна з влаштуванням монолітної накладної плити, гідроізоляції, асфальтобетонного покриття у двох шарах, виконано ремонт опор та прогонових будов. Крім цього, на мосту встановлено нове перильне та бар’єрне огородження, влаштовано водовідведення та покриття на тротуарах із зносостійкого сучасного матеріалу.

Наразі, роботи майже завершено. Залишилось нанести розмітку, влаштувати освітлення та прибрати будівельний майданчик.

Підрядна організація: ТОВ ІНТЕХ КОМПЛЕКТ

Фото 1 | Фото 2 | Фото 3 | Фото 4

Довідково: Міст через р. Сіверський Донець розташований на автомобільній дорозі Н-26 на виїзді з м. Чугуїв у напрямку с. Малинівка. Довжина штучної споруди 108,94 п.м., рік побудови 1989 - і з того часу капітально не ремонтувався.

URL оригинала: https://kh.ukravtodor.gov.ua/press/news/na_mostu_km_2_852_dorohy_n-26_chuhuiv-milove_roboty_maizhe_zaversheno_zalyshylos_nanesty_rozmitku_ta_vlashtuvaty_osvitlennia.html
Разделы по теме:
Рубрики:   Город и область

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.