Новости. Улітку пожежні поїзди регіональної філії «Південна залізниця» здійснили 6 навчальних виїздів

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 31.08.2021.

Пожежні поїзди регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» регулярно беруть участь у спільних з ДСНС України тренуваннях. Мета цих заходів – підвищити готовність до дій у разі виникнення пожежі в рухомому складі та на залізничних об’єктах

У літній період залізничники 6 разів виїжджали на планові пожежно-тактичні навчання, які проводилися спільно з пожежно-рятувальними підрозділами ДСНС України в Харківській області. В навчаннях брали участь пожежні поїзди на ст. Основа, Лозова, Полтава, Тростянець-Смородине, Гребінка, Ромни.

Дії особового складу пожежних поїздів регіональної філії отримали позитивну оцінку. Щоб посилити боєздатність пожежних поїздів на час літнього пожежонебезпечного періоду, до складу кожного із них ввели додаткові цистерни робочого парку (додатково 60 т. води), зберігається незнижувальний запас бензину та піноутворювача.

Довідково. В АТ «Укрзалізниця» на базі структурного підрозділу «Служба воєнізованої охорони» регіональної філії «Південна залізниця» створено аварійно-рятувальну службу, до складу якої входять 9 пожежних поїздів: на ст. Основа, Харків-Сортувальний, Лозова, Куп’янськ-Вузловий, Полтава, Тростянець-Смородине, Гребінка, Ромни, Кагамлицька.

URL оригинала: http://pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=5448
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Комментарии

clone of akirich
31.08.2021 11:48
Если бы только учебные выезды были бы.

clone of akirich
31.08.2021 15:41
И новые нормы правописания забавные, "Улітку" вместо "Влітку". Как будто их Азаров писал.

Евгений Юрьевич
31.08.2021 16:22
Цитата(clone of akirich @ 31.8.2021, 15:41) *
И новые нормы правописания забавные, "Улітку" вместо "Влітку". Как будто их Азаров писал.

Разве новые? Тут в одной статье за 2011 год сказано, что в начале предложения как раз нужно использовать равлика "улітку"

Просмотреть соответствующую тему на форуме.

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.