Новости. Навчання з гасіння пожеж в літальних апаратах відбулись на території Харківського аеропорту

Державна служба України з надзвичайних ситуацій, 08.10.2021.

07 жовтня на території Харківського аеропорту відпрацьовувались навчання з ліквідації пожежі у літаку. Основною навчальною метою тренувань було відпрацювання питань взаємодії аварійно-рятувальних служб аеропорту та підрозділів ДСНС під час ліквідації надзвичайної події.

За легендою навчань на території аеропорту очікувалась аварійна посадка літака, на якому загорівся правий двигун. В результаті надзвичайної події постраждали члени екіпажу і пасажири повітряного судна.

Диспетчер аеропорту негайно оголошує сигнал «Учбова тривога!» та викликає усі необхідні рятувальні служби. На місці події відразу був створений штаб з ліквідації надзвичайної події, до складу якого входили представники аеропорту та інших аварійно-рятувальних служб.

Підрозділи ДСНС, які прибули на місце події негайно розпочали гасіння пожежі та приступили до рятування постраждалих і евакуації інших пасажирів літака. Співробітники медичної служби, які також були задіяні у навчаннях відпрацьовували дії по транспортуванні постраждалих та наданню їм першої медичної допомоги.

Завдяки злагодженим діям усіх служб аеропорту та підрозділів ДСНС Харкова пожежу у літаку вдалося ліквідувати у найкоротший термін.

URL оригинала: https://kh.dsns.gov.ua/ua/Ostanni-novini/18429.html
Разделы по теме:
Рубрики:   Авиатранспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.