Новости. Слідчі повідомили про підозру чоловіку за неправдиве повідомлення про мінування залізничного вокзалу на Харківщині

Національна поліція України, 03.12.2021.

Зловмисником виявився безробітний 49-річний мешканець селища Нова Водолага, який кілька днів тому звільнився з місця позбавлення волі. Чоловік зізнався у скоєному та пояснив поліцейським, що вчинив правопорушення у стані алкогольного сп’яніння.

Повідомлення про те, що на залізничному вокзалі у селищі Нова Водолага закладено вибухівку, надійшло до чергової служби відділу поліції №3 Харківського РУП №1 2 грудня близько 3:20.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники сектора кримінальної поліції встановили та затримали правопорушника.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

URL оригинала: https://hk.npu.gov.ua/news/Inshi-podiji/slidchi-povidomili-pro-pidozru-choloviku-za-nepravdive-povidomlennya-pro-minuvannya-zaliznichnogo-vokzalu-na-xarkivshhini/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Происшествия

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.