Новости. У 2021 році залізничники Південної магістралі здійснили ремонт 158 км колії

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 10.01.2022.

За 12 місяців 2021 року на регіональній філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» провели ремонт 158 км колії та 138 стрілочних переводів.

Так, у 2021 році на Південній магістралі здійснили реконструкцію та ремонт 158 км колії та 138 стрілочних переводів.

Також за цей період провели середній ремонт 92 стрілочних переводів та замінили на нові 27 комплектів стрілочних переводів на станціях Гребінка, Кременчук, Лубни, Люботин.

Основні ремонтно-колійні роботи були виконані на напрямках Харків–Гребінка, Харків–Кременчук, Харків-Ворожба, Харків-Красноград.

Крім того, були виконані реконструкції горловин станцій Лубни та Люботин на дільниці курсування прискорених поїздів «Інтерсіті» та капітальний ремонт стрілочних переводів по станції Харків-Балашовський, що дало змогу підвищити економічну ефективність залізничного транспорту, зменшити його негативний вплив на навколишнє середовище, забезпечити збільшення швидкості руху поїздів та покращити комфортабельність перевезення пасажирів.

У ремонтних роботах були задіяні фахівці й техніка філій «Центр з ремонту експлуатації колійних машин», «Центр з будівництва та ремонту колії» АТ «Укрзалізниця», а також колійники регіональної філії «Південна залізниця».

URL оригинала: https://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=5508
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт
ЖД станции:   Харків-Слобідський

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.