Новости. На Південній залізниці понад 560 сторонніх осіб притягнуто до адміністративної відповідальності

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 13.01.2022.

За 2021 рік працівниками підрозділів воєнізованої охорони регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» під час проведення оперативно-профілактичних заходів затримано 563 сторонніх осіб.

Так, за порушення Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України, зокрема, ходіння коліями в невизначених місцях та незаконний проїзд у вантажному поїзді, працівники служби воєнізованої охорони затримали 563 громадян. Загалом 431 правопорушників притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу на суму 14,65 тис. грн., 132 особи попереджено.

Також у 2021 році на регіональній філії «Південна залізниця» зафіксовано 140 випадків втручань здійснених сторонніми особами. Внаслідок цих втручань філії було нанесено матеріальних збитків на суму 2513,3 тис. грн.

Щоб попередити розкрадання залізничного майна та вантажів, працівники воєнізованої охорони регіональної філії оперативно реагують на випадки несанкціонованих втручань у роботу залізничного транспорту, визначають і патрулюють найбільш криміногенні ділянки, станції та перегони, супроводжують вантажі тощо. За вказаний період стрільцями воєнізованої охорони супроводжено 182381 вагон із номенклатурними вантажами у складі 23302 поїзди.

URL оригинала: https://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=5510
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Происшествия

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.