Новости. АТ «Укрзалізниця» покращує залізничне сполучення для Сумської області

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 04.02.2022.

АТ «Укрзалізниця» продовжує працювати над удосконаленням залізничного сполучення в різних регіонах країни. Так, після аналізу наявного пасажиропотоку вирішено продовжити курсування додаткового зимового поїзда №259/260 сполученням Суми – Ворохта до 24 березня 2022 року.

Поїзд №259/260 відправляється із Сум по парних числах о 15:40, і прибуває до Ворохти о 12:06. Зворотно, з Ворохти, поїзд відправляється по непарних числах о 14:30 і прибуває до кінцевої станції о 09:56.

Крім того, для оцінки можливостей оптимізації руху поїздів та пасажиропотоку, в межах співпраці з Сумською обласною державною адміністрацією та міською адміністрацією міста Шостка, АТ «Укрзалізниця» продовжує курсування поїздів №778/777 та №784/783 сполученням Київ - Шостка до 28 лютого. В рамках співпраці міська адміністрація Шостки проводитиме опитування пасажирів щодо зручності графіку курсування поїздів у регіоні, також свої пропозиції можна направляти для розгляду АТ «Укрзалізниця» на електронну адресу uz.suggestions@gmail.com.

Нагадаємо, що співпраця АТ «Укрзалізниця», Сумської ОДА та Сумської обласної ради почалася ще в грудні минулого року, коли сторони підписали меморандум про реалізацію пілотного проекту PSO, в рамках якого був запущений «Слобожанський експрес». Цей поїзд з’єднав три області - Сумську, Харківську та Луганську, забезпечивши зручне залізничне сполучення для мешканців регіону за маршрутом Харків – Попасна – Харків, Харків – Суми – Ворожба – Суми – Харків.

URL оригинала: https://www.uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/576014/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.