Новости. АТ «Укрзалізниця» призначила регіональний експрес Харків-Суми-Конотоп

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 09.08.2022.

Незадовго до повномасштабного вторгнення росії АТ «Укрзалізниця» закінчила формування в східному регіоні зручного транспортного кластера, поставила на маршрути рухомий склад, найкращий з наявного. Велика війна змусила сфокусуватись на інших завданнях, але тепер, коли ЗСУ посунули російських окупантів з північно-східних територій, ми знову можемо повернутись із якісним пасажирським сполученням до мешканців регіону.

Тому вже відсьогодні, з 9 серпня, призначено регіональний експрес №805/806 Харків — Суми — Конотоп. Він вирушатиме з Харкова щоденно о 16:10, прибуватиме в Суми о 19:02 та в Конотоп о 21:08. Зворотно, з Конотопа, поїзд вирушатиме щоденно о 04:44, прибуватиме до Сум о 06:49 та до Харкова о 09:44. Поїзд буде проходити через 7 міст, у тому числі Люботин, Білопілля та Ворожбу. На маршруті курсуватиме дизель-поїзд ДПКР-3.

Продовжуємо піклуватись про мешканців Сумщини та Харківщини та з нетерпінням очікуємо можливості запустити цей новенький дизель-поїзд його старим маршрутом — з Харкова до Попасної через Сватове, Рубіжне та Лисичанськ

URL оригинала: https://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=5586
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт
ЖД станции:   Харків-Пасажирський
Единицы ПС:   ДПКр-3-003

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.