Новости. Працівники КВПВ мають змогу добиратися на роботу службовим транспортом

Офіційний сайт Харківської міської ради, 28.09.2022.

КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» здійснює перевезення своїх робітників на роботу та додому службовими автобусами.

Як повідомили на підприємстві, графік руху узгоджений безпосередньо з працівниками. Так, один з автобусів розпочинає курсувати о 6:30 та прямує за встановленим маршрутом. На підприємство він прибуває до 8:00, а після роботи тим же маршрутом доставляє працівників додому.

Автобус брендований у кольори та логотипи підприємства. Він проходить через мікрорайон «Горизонт», Салтівку, Комунальний ринок. Ще один службовий мікроавтобус курсує від Олексіївки через Павлове Поле, центр міста, Холодну Гору та Південний вокзал.

Як повідомив директор КП «КВПВ» Олексій Артикуленко, автобус з'явився на підприємстві завдяки міському голові і користується у колективі великим попитом. За його словами, службовий транспорт з можливістю безкоштовного проїзду - це лише один із пунктів програми посилення соціального захисту працівників підприємства.

«Програма також складається з безкоштовного харчування у їдальні, виділення матеріальної допомоги працівникам, чиє житло постраждало від обстрілів, допомоги у перевезенні речей. У планах - літнє оздоровлення дітей за рахунок підприємства, видача кредитів, а також організація власного гуртожитку», - зазначив Олексій Артикуленко.


URL оригинала: https://www.city.kharkov.ua/uk/news/-52125.html
Разделы по теме:
Рубрики:   Автобус
Модели ПС:   Solaris Urbino 12
Единицы ПС:   Solaris Urbino 12 #АХ0170МН

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.