Новости. На Харківщині відновили міст через Сіверський Донець, зруйнований обстрілами (фото)

Информационное агентство "Status Quo", 25.10.2022.

На Харківщині відновили міст через Сіверський Донець, зруйнований обстрілами. Про це повідомили у регіональній Службі автомобільних доріг.

Міст на трасі Н-26 Чугуїв - Мілове минулого року капітально відремонтували. З лютого по червень росіяни неодноразово завдавали ударів. Внаслідок обстрілу було зруйновано тротуар, а уламки від снарядів знищили сучасне автономне освітлення.

Пошкоджену балку моста вже замінили. Роботи продовжуються.

Фото

Загалом у Харківській області війною зруйновано 24 мости, на 17 із них зараз ведуться роботи. Поряд з конструкціями, що обрушилися, споруджують тимчасові переправи, щоб швидше доставити людям гуманітарні вантажі. Окреме питання - з Куп'янськом, де напівзруйнований міст з'єднує промислову частину міста та центр. Зараз перетнути його можна пішки або на велосипеді. Але доки не закінчиться війна, ремонту тут не буде, адже росіяни можуть знову зруйнувати міст.

За даними Мінінфраструктури, загалом на дорогах загального призначення внаслідок війни зруйновано 300 українських мостів. У серпні в "Укравтодорі" повідомили, що вже відремонтовано 50 мостів, через них відкрито проїзд.

Комічна ситуація сталася влітку у Боровій: там п'яні окупанти намагалися проїхати зруйнованим мостом через Оскольське водосховище. Спроба виявилася невдалою. У жовтні Борову звільнили, і тепер там відбудовуватимуть інфраструктуру та усувати наслідки "руського миру".

URL оригинала: https://www.sq.com.ua/ukr/novini/25.10.2022/na-xarkivshhini-vidnovili-mist-cerez-siverskii-donec-zruinovanii-obstrilami-foto
Разделы по теме:
Рубрики:   Город и область

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.