Новости. Харківські "Укренергомашини" уклали контракт на виготовлення електродвигунів для трамваїв

Информационное агентство "Status Quo", 04.11.2022.

Харківські "Укренергомашини" уклали контракт на виготовлення електродвигунів для трамваїв. Про це повідомили у прес-службі підприємства.

АТ "Укренергомашини" та ТОВ "Татра-Юг" уклали контракт на виготовлення тягових асинхронних електродвигунів. Згідно з підписаним контрактом АТ "Укренергомашини" вироблятимуть та відвантажуватимуть 36 тягових асинхронних електродвигунів АД933У1, які експлуатуватимуться у складі низькопідлогових трамваїв у Києві.

Електродвигун АД933У1 є новою розробкою підприємства. Для підтвердження заявлених характеристик та працездатності експлуатації обладнання пройде декілька типів випробувань до відвантаження замовнику. У лабораторіях підприємства електродвигуни пройдуть кліматичні та електромагнітні випробування. Повний обсяг постачання електродвигунів планується виконати у 2023 році.

ТАТРА-Юг - великий український виробник LRV, трамваїв та обладнання з 1993 року, що є ідейним послідовником найбільшого у світі підприємства з виробництва трамваїв - ЧКД "ТАТРА" (Чехія, засновано 1927 року).

URL оригинала: https://www.sq.com.ua/ukr/novini/04.11.2022/xarkivski-ukrenergomasini-uklali-kontrakt-na-vigotovlennya-elektrodviguniv-dlya-tramvayiv
Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.