Новости. У Харківській області відновлюють міст через Печенізьке водосховище

Информационное агентство "Status Quo", 05.11.2022.

На Харківщині відновлюють міст через Печенізьке водосховище. Переправу наводять у селі Мартова. Її зруйнували російські війська під час відступу. Це важливий об'єкт для постачання мешканцям села гуманітарноъ та медичноъ допомоги.

Через військові дії в Харківській області було зруйновано 24 мости. Після визволення регіону від окупації переправи почали відновлювати.

В Ізюмі відкрили міст через Сіверський Донець. Під час бойових дій та окупації міста два мости в Ізюмі були підірвані. Після звільнення встановили понтонний міст, тепер на зміну йому з'явилася повноцінна споруда. Вантажопідйомність нового мосту – 60 тон.

У Балаклії Харківської області навели новий міст замість підірваного. Транспорту доводилося об'їжджати близько 20 км., щоб потрапити на інший берег. Тепер збудовано тимчасовий міст із 36-метрової легкозбірної металевої конструкції. Новий міст збудували на регіональній дорозі Р-78 “Харків – Зміїв – Балаклія – Горохуватка.

URL оригинала: https://www.sq.com.ua/ukr/novini/05.11.2022/u-xarkivskii-oblasti-vidnovlyuyut-mist-cerez-pecenizke-vodosxovishhe
Разделы по теме:
Рубрики:   Город и область

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.