Новости. "Наші хлопці підривали ніжно". У Службі автодоріг Харківщини розказали про відновлення пошкоджених війною мостів

Суспільне UA, 13.12.2022.

В Службі автодоріг зазначають, що приблизно 35% мостів і доріг зруйновані на Харківщині внаслідок бойових дій. Окупанти підірвали мости у Балаклії, Ізюмі, Вовчанську, Куп'янську тощо. На низці мостів області проводять капітальний ремонт.

З 30 мостів, які зруйновані на державних дорогах, 25 перебувають на балансі Служби автомобільних доріг Харківщини, повідомив її начальник Андрій Алексєєв.

За його словами, відновити зруйновані мости можливо: "З 30 мостів на 17 проводимо капітальний ремонт. Поруч з ними зробили 15 переправ. Ще 10 переправ до 2023 року відкриємо, всього їх буде 25", — говорить Андрій Алексєєв.

Фахівці САД завершують проєктні роботи щодо зруйнованого мосту у Старому Салтові.

"Наші хлопці "більш ніжно" підривали мости, тому що вони розуміли, що нам же їх і відновлювати. Наприклад, коли мости підривали окупанти у Балаклії, то знищували геть усе до чого могли дотягнутися. Вони вибухівки не жаліли", — розповідає Алексєєв.

За його словами, під час відбудови мостів фахівці будуть закладати можливість швидкого руйнування, щоб завадити росіянам просуватися далі.

"Це наше ноу-хау, над яким ми наразі працюємо — з мінімальними витратами вибухової речовини, щоб потім ми могли легко їх відновити", — каже начальник САД Харківщини.

URL оригинала: https://suspilne.media/337584-nasi-hlopci-pidrivali-nizno-u-sluzbi-avtodorig-harkivsini-rozkazali-pro-vidnovlenna-poskodzenih-vijnou-mostiv/
Разделы по теме:
Рубрики:   Город и область

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.