Новости. Заблукала...

Газета "Харківський електротранспорт", 26.11.1974.

Вже другий день по Плеханівській змінено рух трамвайних маршрутів, йде будівництво метро, і наше управління, використовуючи внутрішні резерви, багата зробило для того, щоб максимум задовольнити потреби пасажира. І все ж таки окремі маршрути змінили свій напрямок руху. Так, 19-й тепер йде біля Колгоспного ринку, а далі — Московським проспектом. І раптом 20 листопада вагон 1105 19-го маршруту опинився на вул. Молодої гвардії...

Під’їхавши до Комінтернівського депо, розгублена дівчина-водій вийшла з вагона і, мов у відкритому полі, кожного зустрічного запитувала: «Як виїхати звідси?». Депо незнайоме, диспетчер по випуску далеко. Послухала першого порадника і поїхала через територію вагоноремонтного заводу. Навпомацки просувається. І раптом погасло світло. Тут вже зовсім ні з ким порадитись. Темно й надворі. Час близько 18 години. На території заводу — нікого. Пасажири у вагоні нервують: «Ми ж вам казали, не туди завертаєте, Московським проспектом треба було їхати».

А водій вже перестала дивитися на годинника і лише розгублено промовляє: «Та звідки ж я знала, я ж після вихідних».

Допоміг водій поїзда, що якраз заходив у депо. 19-й маршрут взяли на буксир, «доштовхали» до того місця,, де, нарешті, дуга дістала провід, і у вагоні зразу почулись веселі голоси: з’явилось світло.

Керуючись вказівками того ж таки водія, що вів задній вагон, колега з Ленінського депо проїхала відкритий парк, вибралась на Польову і полегшено зітхнула вже на Плеханівській. Заспокоїлись і пасажири.

А питання, чому трапилась така подія, як міг заблукатись маршрут, що тільки-но вийшов з депо, як міг не попередити диспетчер по випуску про зміни в напрямку маршруту, де був начальник маршруту при цьому — залишились відкритими. Чекаємо відповіді на них.

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Происшествия
Городские маршруты:   Тм19

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.