Новости. З Харкова ходитиме безкоштовний автобус у Старий Салтів

Информационное агентство "Status Quo", 07.03.2023.

З Харкова ходитиме безкоштовний автобус до Старого Салтова. Про це повідомив начальник Старосалтівської військової адміністрації Антон Палей.

Безкоштовний автобус курсуватиме двічі на місяць. Ним зможуть скористатися пенсіонери – мешканці Старосалтівської громади. Для подорожі необхідно забронювати місце за телефоном 097-472-58-52 (Аліна). При посадці необхідно показати пенсійне посвідчення та паспорт із місцем реєстрації.

Розклад на березень.

11 березня:

  • Харків (ст. метро “Спортивна”) – Старий Салтов – 6:30;
  • Старий Салтів – Харків – 16:00.

25 березня:

  • Старий Салтів – Харків – 6:00;
  • Харків – Старий Салтів – 18:00.

Селище Старий Салтів знаходиться за 40 кілометрів на північному сході від Харкова на західному березі річки Сіверський Донець. До нападу РФ тут мешкало 3,5 тис. осіб. З перших днів вторгнення селище було окуповане. Звільнено на початку травня 2022 року. Селище дуже постраждав від воєнних дій – розбито 90% житлових будинків. Восени минулого року тут залишалося 2% мешканців.

Міст через водосховище в Старому Салтові зруйнований. На інший берег люди перебираються на човнах Вартість відновлення моста оцінювали у 400 млн грн. Якщо будуть гроші, відремонтувати міст планують до кінця 2023 року.

URL оригинала: https://www.sq.com.ua/ukr/novini/07.03.2023/z-xarkova-xoditime-bezkostovnii-avtobus-u-starii-saltiv
Разделы по теме:
Рубрики:   Автобус, Город и область

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.