Новости. В Харкові відновлено рух трамваїв та тролейбусів

Центр транспортних стратегій, 16.03.2023.

Рух наземного пасажирського міського електротранспорту в місті було припинено після масованої ракетної атаки.

У Харкові 15 березня ввечері було відновлено рух тролейбусів, повідомив міський голова Ігор Терехов, пише ЦТС.

Крім того, сьогодні, 16 березня, на маршрути вийшли трамваї.

Рух наземного пасажирського міського електротранспорту в місті було припинено після масованої ракетної атаки, здійсненої російськими окупантами в ніч на 9 березня.

"Цілодобово комунальники спільно з енергетиками працювали над відновленням руху трамваїв та тролейбусів", - зазначив мер.

Як повідомили ЦТС мешканці Харкова, ще залишаються проблеми з електрикою у Роганському житловому масиві, тож маршрут №7 продовжує працювати за тимчасовою схемою (частина маршруту обслуговується тролейбусами, частина автобусами), і маршрут №45 посилено автобусами.

Нагадаємо, після масованого ракетного обстрілу, здійсненого збройними силами рф у ніч на 9 березня, Харків був повністю знеструмлений. Метрополітен було переведено на роботу тільки в режимі укриття, а замість тролейбусів і трамваїв на маршрути виходили муніципальні автобуси. У неділю, 12 березня, метро відновило перевезення пасажирів.

URL оригинала: https://cfts.org.ua/news/2023/03/16/v_kharkovi_vidnovleno_rukh_tramvav_ta_troleybusiv_pripineniy_pislya_masovano_raketno_ataki_74171
Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус
Городские маршруты:   Тб7, Тб45, Аб7е, Аб45е

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.