Новости. У громаді Харківської області запустили соціальний автобус

Kharkiv Today, 14.06.2023.

Автобус почав курсувати відсьогодні. Проїзд автобусом — безоплатний.

У середу 14 червня у Борівській громаді (Ізюмський район) почав курсувати соціальний автобус. Він сполучає села громади та районний центр. По селах громади автобус курсує у середу та п'ятницю. Крім того, є рейси до Слов'янська та Ізюма, вони також є безкоштовними.

"Це дасть можливість жителям сіл безкоштовно дістатися до центру громади, вирішити свої справи і того ж дня повернутися додому, — пояснили у Борівській селищній раді. — Автобус для здійснення соціальних рейсів надає благодійний фонд "Янголи спасіння". Таких домовленостей вдалося досягти завдяки налагодженим добрим відносинам та плідній співпраці між Борівською селищною радою та фондом".

Про запуск соціального автобуса у Борівській селищні раді повідомили ще на початку червня. Автобус мав вийти на маршрут 7 червня, однак запуск відкладали через технічні причини. Планувалося, що спочатку на маршрут запустять невеликий автобус. При великому попиті його можуть змінити на автобус із більшою кількістю посадкових місць. Також обіцяли переглянути у цьому випадку графік і збільшити кількість днів роботи рейса.

Зазначимо, соціальний автобус відправляється з автостанції селища Борова щосереди та щоп'ятниці о 7:00 та о 15:00. Він проїжджає населені пункти — Шийківка, Чернещина, Ізюмське, Вище Солоне, Нижче Солоне та повертається у Борову.

Зі Слов'янська соціальний автобус здійснюватиме рейси о 17:00, з Ізюма — 0 17:50 та прибуватиме у Борову о 19:00 (вівторок і четвер). Зворотний рейс буде доступний щосереди та щоп'ятниці: з Борової автобус буде відправлятися о 17:00, з Ізюма — о 17:50, у Слов'янську буде о 19:00.

URL оригинала: https://2day.kh.ua/ua/kharkow/u-hromadi-kharkivskoyi-oblasti-zapustyly-sotsialnyy-avtobus
Разделы по теме:
Рубрики:   Автобус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.