Новости. Укрзалізниця, Армія дронів та виробник чаю Gemini запускають спільний проєкт, щоб придбати FPV-дрони для Збройних сил України

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 05.07.2023.

З 5 липня пасажири Укрзалізниці зможуть придбати онлайн у застосунку, чат-боті чи на сайті під час купівлі квитків або прямо на борту поїздів один з двох видів чаю — “Бойовий” (чорний чай з бергамотом) або “Розвідувальний” (чай на кримських травах). Це — спеціальна чайна колекція, виготовлена виробником окремо для пасажирів Укрзалізниці. Смаки, представлені в колекції, відсутні у звичайній чайній карті.

На звороті кожного пакетика чаю розміщена гра “Морський бій”: грайте разом з близькими, друзями або просто попутниками, досліджуйте територію противника та вражайте техніку — поки ви в дорозі, ваші донати допоможуть нашим військовим робити те саме на фронті.

“Бойовий” та “Розвідувальний” чай можна спробувати у всіх поїздах Укрзалізниці (крім Інтерсіті+) по всій країні. Вартість такого чаю — 20 гривень, а 5,5 гривень з кожного пакетика чаю будуть перераховуватись на рахунок платформи UNITED24 для закупівлі FPV-дронів «Грім» для українських військових.

Деталі проєкту та регулярні звіти шукайте на https://www.teadrones.com.ua Комунікаційне супроводження проєкту здійснює агенція Postmen.

URL оригинала: https://uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/614717/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.