Новости. За I півріччя у регіональній філії «Південна залізниця» здійснено 28 виїздів пожежної техніки

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 18.07.2023.

За 6 місяців 2023 року у регіональній філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» було здійснено 28 виїздів пожежної техніки.

За 6 місяців пожежні поїзди здійснили 25 виїздів, у т.ч.:

  • 3 – гасіння пожежі на залізничному транспорті;
  • 13 – гасіння пожеж при наданні допомоги пожежним підрозділам ДСНС;
  • 9 – виконання господарських робіт (обкатка, заправка водою пасажирських вагонів).

За вказаний період пожежними автомобілями було здійснено три виїзди для проведення занять з особовим складом і членами добровільної пожежної охорони виробничих підрозділів філії.

Пожежна безпека Південної залізниці знаходиться під неухильним наглядом пожежників Відомчої воєнізованої охорони АТ «Укрзалізниця». В умовах воєнного стану рухомий склад пожежних поїздів знаходиться в постійній бойовій готовності. Саме через оперативне та своєчасне прибуття пожежних потягів, якісне виконання поставлених завдань персоналом АТ «Укрзалізниця» у чіткій взаємодії з підрозділами ДСНС України були відзначені високими нагородами працівники АТ «Укрзалізниці», нагрудним знаком «Знак Пошани» нагороджено заступника начальника Полтавського загону воєнізованої охорони філії «Відомча воєнізована охорона» АТ «Укрзалізниця» Олександра Солошенка та орденом «Рятівник» – менеджера відділу пожежного нагляду та пожежогасіння філії «Відомча воєнізована охорона» АТ «Укрзалізниця» Валентина Крамченка.

URL оригинала: https://www.pz.gov.ua/podrobno/7726
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.