Новости. Пожежникам Укрзалізниці передали з Німеччини як гуманітарну допомогу пожежне авто

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 28.07.2023.

26 липня у Харкові відбулась передача Харківському загону філії «Відомча воєнізована охорона» АТ «Укрзалізниця» пожежного автомобіля марки IVEKO MAGIRUS AG. Це допомога благодійного фонду «Харків з тобою», його партнерів – волонтерської організації «Help Army» та волонтерської організації з Німеччини «Viele Hände für die Hoffnung Lennestadt Е.V

Це перше авто на Укрзалізниці європейського зразка. Пожежне авто, яке виготовлене у Східній Німеччині, – маневрове та швидкісне, майже вдвічі економічніше за авто, які є в парку пожежників. Також автомобіль можливо використовувати при проведенні занять із членами ДПО, виставлення пожежних постів на заходах з масовим перебуванням людей, надання послуг, пов’язаних із забезпеченням пожежної безпеки у підрозділах Укрзалізниці.

Крім того, волонтери підрозділам Відомчої воєнізованої охорони АТ «Укрзалізниця» в межах розташування Південної залізниці разом з авто надали близько 250 л питної води.

Нагадаємо, це вже не перша допомога залізничникам від благодійних організацій. У червні 2023 року особовий склад пожежних поїздів філії «Відомча воєнізована охорона» АТ «Укрзалізниця», розташований у межах регіональної філії «Південна залізниця», отримав від мальтійської служби допомоги 9 бензинових генераторів.

URL оригинала: https://www.pz.gov.ua/podrobno/7730
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.