Новости. Ставитись вимогливіше

Газета "Харківський електротранспорт", 13.07.2002.

Згідно з "Положенням про проведення виробничої практики із студентами вищих навчальних закладів", затвердженого наказом міністра освіти і науки України, студенти IV курсу факультету "Електричний транспорт" на рідному їм підприємстві ХКП "Міськелектротранс" проходять стажувальну практику на посадах дублерів-майстрів. Керівництво академії міського господарства, деканату, факультету "Електричний транспорт", кафедри "Міський електричний транспорт" висловлюють сердечну вдячність за вмілу організацію підготовки й проведення вищеназваної практики. Її особливістю є те, що майбутній спеціаліст в основному не збирає матеріал, а вчиться бути керівником хоч маленької ділянки виробництва, технічного обслуговування рухомого складу.

Цієї особливості, на жаль, начальники цехів і підрозділів не знають, а тому часто до студентів ставляться невимогливо, як до звичайних практикантів. А шкода.

Ось чому керівництво усіх ступенів академії дуже просить в першу чергу керівників практики від підприємства, начальників цехів підвищити вимоги до студентів-стажерів, зобов'язати їх бути на усіх нарадах, які вони проводять із майстрами, зобов'язати виконувати правила внутрішнього розпорядку, витримувати строки початку й кінця робочого дня на підприємстві.

М. ГОЛТВЯНСЬКИЙ,
керівник практики студентів IV курсу
факультету "Електричний транспорт" ХДАМГу,
доцент.

№55-56 (5209-5210), 13 липня 2002 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.