Новости. Реконструкція Лопанської набережної, Південного вокзалу та Олексіївки: Харків шукає інвесторів під проєкти (візуалізація)

Информационное агентство "Status Quo", 19.09.2023.

У Харкові готуються до масштабної реконструкції Лопанської набережної, Південного вокзалу та Олексіївки. Візуалізацію проєктів презентував мер Харкова Ігор Терехов на інвестиційному форумі в Києві.

На Лопанській набережній у рамках реконструкції планують створити велику пішохідну зону з оглядовими майданчиками та арт-об'єктами.

Також планується і реконструкція простору біля Південного вокзалу. Тут хочуть створити пішохідну зону з веложорожками і зробити кільцевий розворот транспорту. Також у планах - побудувати паркінги та невеликі торгові центри.

Запланована також реконструкція двох спальних районів Харкова - Олексіївки та Немишлі. Тут хочуть побудувати сучасні житлові квартали - із зеленими зонами, дорожніми розв'язками та інфраструктурою.

Для реалізації цих проєктів Харків шукає інвесторів.

URL оригинала: https://www.sq.com.ua/ukr/novini/19.09.2023/rekonstrukciya-lopanskoyi-nabereznoyi-pivdennogo-vokzalu-ta-oleksiyivki-xarkiv-sukaje-investoriv-pid-projekti-vizualizaciya
Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Город и область
ЖД станции:   Харків-Пасажирський
Конечные городских маршрутов:   Південний вокзал

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.