Новости. Жіноче купе з’явиться ще в одному поїзді, що прямує з Харкова

Медіа-група "Об'єктив", 25.10.2023.

“Укрзалізниця” повідомила, що пілотний проєкт жіночих купе у поїздах вирішили розширити.

З 15 листопада такі купе з’являться ще в чотирьох поїздах, у тому числі – поїзді №17/18 Харків – Ужгород. Одним із пілотних поїздів, де для жінок відвели окремий простір, став №15/16 Харків – Ясіня, у ньому така зручність доступна ще з літа.

Залізничники називають експеримент успішним. Жіночі купе заповнюються на 93%. Продали вже 25 тисяч квитків (на чотири різних поїзди, де послугу запустили влітку). Для розширення проєкту маршрути визначали, орієнтуючись на певні параметри.

“Обирали “довгі” рейси, де подорожує багато жінок із дітьми, а також підключили до проєкту нові напрямки: Одесу, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Рахів”, – зазначив голова правління АТ “Укрзалізниця” Євген Лященко.

Купити квитки до жіночих купе можна буде у додатку “Укрзалізниці” з 27 жовтня. Вони доступні за 20 діб до відправлення поїзда.

“Як і раніше місця відповідно маркуватимуться в додатку, а посадка в такі купе буде відкрита тільки жінкам та дітям до 5 років включно”, – зазначили в “УЗ”.

URL оригинала: https://www.objectiv.tv/uk/objectively/2023/10/25/zhinoche-kupe-z-yavitsya-shhe-v-odnomu-poyizdi-shho-pryamuye-z-harkova/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.