Новости. У громаді на Харківщині закрили залізничні каси

Kharkiv Today, 05.12.2023.

На станції "Циганська" в електричку пустять без квитка.

На залізничній станції "Циганська", розташованій в Ізюмській міській громаді, закрилися квиткові каси.

Припинили оформлення проїзних і перевізних документів у приміському та далекому сполученні на цій станції із 1 грудня. Як пояснили в Ізюмській міській раді з посиланням на виробничий підрозділ "Харківська дирекція залізничних перевезень", каси закрили на "Циганській" через структурні перетворення у регіональній філії "Південна залізниця".

"Незважаючи на вищевикладене, обслуговування пасажирів, а саме: рух приміських електропоїздів, зупинки на зупиночних платформах та станціях, посадка/висадка пасажирів буде проводитися згідно діючого графіку руху поїздів", — пояснили у дирекції.

Тепер квитки у приміському сполученні продають безпосередньо у потягах роз'їзні касири та провідники, у далекому сполученні придбати квитки можна на сайті "Укрзалізниці".

Зазначимо, "Циганська" є проміжною залізничною станцією на Ізюмському напрямку. Знаходиться між зупинними пунктами "360-й кілометр" і "Федорівка" неподалік села Іскра. Відстань від "Циганської" до станції "Харків-Основа" складає 116 кілометрів. На цій станції роблять зупинки усі електрички Ізюмського напрямку.

URL оригинала: https://2day.kh.ua/ua/kharkow/u-hromadi-na-kharkivshchyni-zakryly-zaliznychni-kasy
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.