Новости. Укрзалізниця планує залучити приватні підприємства для збільшення обсягів ремонту локомотивів та лінійного обладнання

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 13.12.2023.

Укрзалізниця працює над розширенням бази ремонту лінійного обладнання локомотивів. Днями в товаристві пройшла зустріч з підприємствами, потенційно зацікавленими в такій співпраці.

До обговорення долучилося близько 10 компаній, що спеціалізуються, зокрема, й на ремонті лінійного обладнання рухомого складу. Серед них АТ «Українські енергетичні машини», ТОВ «Полтавський ТРЗ», АТ «Івано-Франківський ЛРЗ», ВКП «Альянс-Груп», ТОВ «Фірма «Дніпро-Контракт» та інші.

«Маємо гостру потребу в збільшенні ремонтів локомотивів, зокрема відновленні двигунів, генераторів тощо. Наразі ремонт лінійного обладнання локомотивів виконується переважно на трьох заводах Укрзалізниці, чого недостатньо і що повністю не покриває потребу в ремонті. Тому прагнемо значно розширити ремонтну базу й запрошуємо до співпраці приватний бізнес, що спеціалізується на таких роботах. Вважаємо, що така співпраця дозволить, крім того, підвищити конкуренцію й в підсумку якість ремонтів», – наголосив член правління АТ «Укрзалізниця» Вячеслав Єрьомін.

Послуги з ремонту лінійного обладнання локомотивів у приватних компаній планується закуповувати на абсолютно прозорих ринкових умовах через систему Prozorro.

Укрзалізниця планує й надалі працювати з приватними підприємствами для вибудови ефективної та прозорої співпраці.

URL оригинала: https://uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/620874/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.