Новости. Зосереджуємося на профілактичному ремонті колії

Газета "Харківський електротранспорт", 13.12.2003.

Нинішнього року осінь була, справді, прекрасна. Теплі, погожі дні дали нам можливість успішно справитися із завданнями, ще й ще раз об’їхати і побувати на тих ділянках, де проводили капітальний ремонт трамвайного шляху, пересвідчитися, як виконали тут роботи і як сьогодні триває перевезення пасажирів. Адже наша головна мета полягає саме в цьому.

Дійсно, за нинішній весняно-літній сезон зробили чимало. Капітально у загальному відремонтували 5450 метрів сталевих колій, замінили 13 стрілочних переведень, 6 пересічень. Впевнений, що сьогодні набагато легше стало працювати водіям трамвая по вулицях Жовтневої революції, Червоноармійській, Московському проспекту та інших. Адже тут все, як кажуть, доведено до ладу. А це, в свою чергу, і визначає надійність роботи рухомого складу на лінії.

Так, за 11 місяців поточного року ми знизили кількість сходів трамваїв з рейок проти відповідного періоду минулого року на 58 випадків. Нині випав уже перший сніг, підмерзло. Тепер же ми ретельніше займаємося, так званим, профілактичним ремонтом колії. Щоправда, він не припинявся влітку й восени. Безсумнівно, за таких погодних умов працювати стало складніше. І все ж, приділяємо велику увагу стикам, усуваємо просадки, чистимо й ремонтуємо стрілочні переведення, проводимо наплавлення спецчастин.

Найкращі показники, які радують нас, мають трудівники Салтівського підрозділу нашої служби на чолі з А.М. Б******ким. Тож працівникам інших наших підрозділів є з кого брати приклад. Попереду лічені дні до Нового року і так хочеться, щоб водії трамваїв працювали на сталевих коліях спокійно і впевнено, не мали затримок руху через сходи, гарантували безпеку.

А. КУШНІР,
виконуючий обов’язки начальника служби колій

№99-100 (5163-5164), 13 грудня 2003 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай
Улицы и площади:   проспект Героїв Харкова, вулиця Євгена Котляра, вулиця Москалівська

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.