Новости. Відбувся огляд-конкурс захисних споруд

Газета "Харківський електротранспорт", 20.12.2003.

У поточному році в районах нашого міста проходив огляд-конкурс на краще утримання та використання захисних споруд цивільної оборони. Варто зазначити, що у такому традиційному заході активну участь брали й електротранспортники, зокрема, колективи Комінтернівського, Салтівського і Жовтневого трамвайних депо та тролейбусних №2 і №3. У результаті огляду-конкурсу було встановлено, що на об’єктах господарської діяльності міста ведеться цілеспрямована робота з підвищення стану захисних споруд. Не дивлячись на складне економічне становище заводів та інших підприємств, захисні споруди в основному утримуються задовільно.

За підсумками проведеного заходу кожне у своєму районі перші місця посіли Комінтернівське, Салтівське і Жовтневе трамвайні депо. А колективи тролейбусних депо №2 і №3 зайняли другі місця.

У зв’язку з цим хочеться відзначити належну увагу начальників цивільної оборони та начальників штабів ЦО вищеназваних структурних підрозділів нашого підприємства щодо утримання захисних споруд у належному технічному стані. Добре, що вони вишукують всі можливості для їх ремонту та обладнання.

А. ШЕСТОПАЛОВ,
начальник штабу ЦО ХКП "Міськелектротранс"

№101-102 (5165-5166), 20 грудня 2003 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус, Город и область
Перевозчики:   Коминтерновское трамвайное депо, КП "Жовтневе трамвайне депо", КП "Салтівське трамвайне депо", КП "Тролейбусне депо №2", КП "Тролейбусне депо №3"

Комментарии

clone of akirich
21.04.2024 23:43
Кто бы тогда мог подумать, что это станет таким актуальным вопросомsad.gif

Просмотреть соответствующую тему на форуме.

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.