Новости. Інформаційне повідомлення про проведення консультацій з громадськістю у формі електронної консультації з питання перейменування об’єктів топонімії міста Харкова

Офіційний сайт Харківської міської ради, 25.04.2024.

Пвідомлення про проведення консультацій з громадськістю у формі електронної консультації з питань перейменування об’єктів топонімії – вулиць, провулків, в’їздів та станції метрополітену у місті Харкові. Необхідність консультацій з громадськістю з цього питання обумовлена надходженням до Харківської міської ради пропозиції від представників громадськості, депутатів різних рівнів, громадських об'єднань, юридичних та фізичних осіб, щодо перейменування об’єктів топонімії – вулиць, провулків, в’їздів та станції метрополітену у місті Харкові, на виконання вимог Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії».

Перелік додаткових пропозицій щодо перейменування окремих об’єктів топонімії міста Харкова:

№ з/пСтара назваОстаточна назваПримітка
1В’їзд СаратовськийВ’їзд Смерековий
2Провулок НанайськийПровулок Імбирний
3Вулиця НарофомінськаВулиця Щекавицька
4Вулиця ЛьговськаВулиця Шидловська
5В’їзд Вологодський 2-йВ’їзд Бристольський
6Вулиця ВерхнєудінськаВулиця Олега ОвсеєнкаОлег Іванович Овсеєнко – сержант Збройних сил України, учасник російсько-української війни.
7Вулиця ТобольськаВулиця Вартових Неба
8Провулок Краснодарський 2-йПровулок Чорногорський
9Станція метрополітену «Південний вокзал»Станція метрополітену 
«Вокзальна»

Формою консультацій з громадськістю є електронна консультація на офіційному веб-сайті Харківської міської ради, міського голови, виконавчого комітету: https://www.city.kharkov.ua. Організатором громадського обговорення є Харківський міський голова. Пропозиції щодо перейменувань внесені представниками громадськості, депутатами різних рівнів, громадськими об’єднаннями, юридичними та фізичними особами. Для подання пропозицій (зауважень): • поштова адреса: майдан Конституції, 7, м. Харків, 61200; • електронна адреса: rename@city.kharkiv.ua • номер телефону: (057) 760-79-68. • Строк подачі пропозицій (зауважень) – до 26.04.2024. Адреса електронної пошти, номер телефону організатора консультацій з громадськістю, за яким можна отримати консультації з питання, що винесено на обговорення: • rename@city.kharkiv.ua • (057) 760-79-68. Відповідальним за проведення консультацій з громадськістю визначено Новака Олександра Миколайовича – першого заступника міського голови. Звіт за результатами консультацій з громадськістю та узагальнені пропозиції (зауваження), отримані в ході проведення консультацій з громадськістю, буде оприлюднений у встановлений законодавством термін на офіційному веб-сайті Харківської міської ради, міського голови, виконавчого комітету: https://www.city.kharkov.ua. Строк подачі пропозицій (зауважень) до 26.04.2024.

URL оригинала: https://www.city.kharkiv.ua/uk/document/informatsiyne-povidomlennya-pro-provedennya-konsultatsiy-z-gromadskistyu-u-formi-elektronnoi-konsultatsii-z-pitannya-pereymenuvannya-obektiv-toponimii-mista-kharkova-70772.html
Разделы по теме:
Рубрики:   Метро, Город и область
Станции и объекты метро:   "Вокзальна"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.