Новости. У них — мінімум заходів

Газета "Харківський електротранспорт", 21.02.2004.

Іван Іванович Н*******ко, Микола Іванович Г*******ко, Олександр Іванович Б******ий. Це — водії тролейбусного депо №3. Працюють вони на різних маршрутах, зокрема, перший обслуговує пасажирів на 7‑му, другий — на 25‑му, а третій — на "одиниці".

Що ж характерне для цих руховиків? Усі троє — дбайливо утримують закріплений за ними рухомий склад, ретельно слідкують за тим, щоб машини завжди були у технічно справному стані. Вони постійно підтримують хороші зв’язки з майстрами, слюсарями, електриками. Як правило, беруть участь в оглядах та ремонтах "своїх рухомих одиниць": І.І. Н*******ко тролейбуса №436 (346 — прим. ХТ), М.І. Г*******ко — №303 і О.І. Б******ий — №3002.

Машини ці уже старенькі, та під пильним оком справжніх господарів, і завдяки догляду вмілих рук надійно експлуатуються на лінії, служать перевезенню харків’ян. Бо трудяться вищеназвані водії з мінімальними заходами з технічної несправності.

Варто сказати, що І.І. Н*******ко у колективі тролейбусного депо №3 працює з 1987 року. Стаж роботи великий, а з ним прийшли неабиякий досвід і любов до депо. Адже на сьогодні воно найновіше, вражає своєю красивою територією, впорядкованими виробничими цехами. Куди ще потрібно йти? Тільки працюй!

А от М.І. Г*******ко та О.І. Б******ий з життєвих причин звільнялися. Але минув час і знову повернулися у наш колектив. Мабуть, перемогли небайдужість до техніки, професії водія.

Підтверджують вони це своєю повсякденною працею. Тож хочеться побажати Івану Івановичу, Миколі Івановичу та Олександру Івановичу і надалі трудитися без поламок, безаварійно обслуговувати харків'ян, іншим же руховикам — брати з них приклад.

В. ЩЕРБИНА,
заступник начальника тролейбусного депо №3 з експлуатації

№13‑14 (5161‑5162), 21 лютого 2004 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Троллейбус
Единицы ПС:   ЗИУ-682 #303, ЗИУ-682 #346, ROCAR-E217 #3002
Городские маршруты:   Тб1, Тб7, Тб25
Перевозчики:   КП "Тролейбусне депо №3"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.