Новости. "Веселий трамвайчик" радував городян

Газета "Харківський електротранспорт", 10.04.2004.

1 квітня здавна вважається якимось незвичайним. Тож і не дивно, що саме цього дня у рамках харківської міської акції — "Сміх для всіх" відбувся, справді, неповторний розіграш. Об 11 годині із воріт Комінтернівського трамвайного депо виїхав яскраво, як кажуть у народі, розцяцькований вагон. Замість номера маршруту на лобовині — символ посмішки — яскраво-червоні губи. Вагон привертав, звісно, увагу городян. Бо в салоні танцювали, співали й вигукували ряжені— дівчата із школи-студії "Старий цирк" та танцювального колективу "Щасливе дитинство". У яскравих костюмах "чортенят", "блазнів", "клоунів" вони весело вітали водіїв машин, пішоходів, тих, хто стояв на зупинках.

— Із святом вас всіх! Більше посміхайтесь! Всіх катаємо безплатно! Хто бажає безплатного пива, ідіть до нас!

І дівчата казали чисту правду всім, хто заходив до салону вагона №1512, усміхнена "стюардеса" підносила пластиковий кухоль пива. І це природно, адже спонсорували веселий захід комп’ютерна фірма МКС та Роганський пивзавод, їх представники також їхали в салоні цього "Веселого вагончика".

"Кричав" мегафон, вибивав на барабані веселі ритми ударник з рок-групи "Кольорове скло", розважали усіх "чортенята" і "клоуни", пили пиво пасажири, працювало дві знімальні бригади харківських телеканалів... А керував веселим дійством колишній електротранспортних, а тепер начальник відділу з організації дозвілля й творчості молоді Харківського обласного центру молоді А.М. Олефір. Він, зокрема, зазначив, що цей незвичайний захід проводиться спільно із міським комітетом у справах молоді та ХКП "Міськелектротранс".

Яскраві враження залишила робота на "веселому вагоні" і у водія-наставника Комінтернівського депо В.М. П****го, котрий працював того дня за пультом управління:

— Наш "екіпаж" приніс харків'янам 1 квітня стільки радості. Мені ж здавалося, що все місто дивиться тільки на нас. Тож кращої реклами для трамвая годі й шукати.

М. АРТАМОНОВ

Фото О. Зайцевої

№27‑28 (5175‑5176), 10 квітня 2004 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Город и область
Единицы ПС:   Tatra-T3SU #1512
Перевозчики:   Комінтернівське трамвайне депо

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.