Новости. Помітний і внесок електротранспортників

Газета "Харківський електротранспорт", 24.04.2004.

У рамках двомісячника "Чисте місто" 17 квітня пройшов загальноміський суботник. Активну участь у цьому заході, як і завжди, брали електротранспортники. Адже наше підприємство — невід'ємний атрибут міської інфраструктури, котрий завжди на виду і у городян, і у гостей міста.

На суботник у цей день вийшло понад 800 працівників депо та служб. Було задіяно у виконанні робіт 36 одиниць техніки: тракторів, автовишок, спецвагонів, автомобілів...

Проводилось часткове пофарбування трамваїв та тролейбусів, їх ремонт, благоустрій периметрів територій депо й служб, кінцевих диспетчерських станцій, пофарбування опор контактної мережі, ремонт високовольтного кабелю, поливання трамвайних колій і приведення ряду ділянок трамвайного полотна в належний санітарний стан тощо.

Та найважливішим об'єктом, звичайно ж, був капітальний ремонт трамвайної колії по вулиці Кірова на пересіченні з проспектом Гагаріна. Адже тут вперше в Харкові переїзд викладався по новій технології композиційними гумотехнічними плитами. Для колійників це новий вид робіт, котрі потребували підвищеної уваги, ретельності, точності. Задіяні тут були також працівники КАТП‑2022, дільниці вантажоперевезень Депо №1. Детальну розповідь про новинку в колійній справі читайте у наступному номері газети.

Суботник пройшов організовано і з користю для справи. А двомісячник триває.

І. ПЕТРЕНКО.

№31‑32 (5179‑5180), 24 квітня 2004 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус, Город и область
Улицы и площади:   проспект Гагаріна, вулиця Молочна

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.