Новости. Вишукуємо наявні можливості

Газета "Харківський електротранспорт", 24.04.2004.

Нині в експлуатаційних підрозділах нашого підприємства продовжується сезонна підготовка. В економічно складних умовах сьогодення виконувати намічені завдання досить непросто. І все рівно трудівники трамвайних і тролейбусних депо знаходять можливості готувати рухомий склад до роботи у весняно-літній період. Про це свідчать короткі повідомлення, отримані від провідних технічних спеціалістів різних підрозділів ХКП "Міськелектротранс".

Ю. ФЕДОРОВ, головний інженер Комінтернівського трамвайного депо:

— Сезонна підготовка у нашому підрозділі проводиться для всіх 120 наявних вагонів. Наприклад, ущільнюємо контакторні панелі. Там, де гума не захищає їх від пилу та бруду, наклеюємо нову. В салоні відключається зимовий обігрів. Усуваємо витікання мастила із редукторів колісних пар. Крім того, підфарбовуємо вагони, щоб вони мали хороший зовнішній вигляд.

В. ЖИГУЛІН, головний інженер тролейбусного депо №2.

—Для тролейбусів дуже важлива надійна робота пневмосистеми. Тому ми її ретельно продуваємо. В разі необхідності замінюємо гальмові циліндри. Перевіряємо ущільнення дахових ліхтарів. Замінюємо гуму. Продуваємо також електричне обладнання. Дільниця підготовки виробництва постачає необхідні деталі для дільниць середнього та капітального ремонту, а також для ТО‑2, де проводиться сезонна підготовка тролейбусів. Зокрема, для неї ремонтуються штангоуловлювачі, головки струмоприймачів, клапанні коробки компресорів тощо. Проведенням сезонної підготовки керує майстер депо А.І. Б******р.

Підготував М. АРТАМОНОВ

№31‑32 (5179‑5180), 24 квітня 2004 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус
Перевозчики:   Комінтернівське трамвайне депо, КП "Тролейбусне депо №2"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.