Новости. Станьте співавторами інтернет-фотоархіву

Газета "Харківський електротранспорт", 24.04.2004.

Рівно 65 років назад, 1 травня 1939 року, відкрився в Харкові рух тролейбусів. Перші машини слідували по маршруту Центр — Парк імені Горького. Інтерес до цього виду електротранспорту спонукав нас на створення спеціального ресурсу у всесвітній мережі Інтернет, присвяченого цьому перспективному, зручному для пасажирів, екологічно чистому транспорту.

І ось на доповнення до інформаційного порталу "Харків транспортний", був відкритий фотоальбом "Тролейбуси Харкова". На цьому сайті немає статей, описів, технічних характеристик (всі вони посідають гідне місце в інформаційному порталі). На ньому тільки фотознімки харківських тролейбусів і коментарі до них. Будь-який відвідувач, знаходиться він у Харкові чи будь-якому куточку нашої планети, може по фотознімках здійснити екскурсію тролейбусним парком нашого міста.

Ось уже кілька років, "мандруючи" містом, з незмінним супутником-фотоапаратом, ми фотографуємо тролейбуси на вулицях і в депо для того, щоб показати: не дивлячись на нелегку ситуацію тролейбус у Харкові продовжує працювати і розвиватися, перевозячи харків’ян і гостей міста.

На сьогодні ми можемо похвалитися тим, що у нас є фотознімки кожного тролейбуса, який курсує нині на маршрутах. Але ще більше машин було списано до того, як ми почали своє "фотополювання". Ось чому звертаємося до вас, шановні читачі "Харківського електротранспорту", з проханням допомогти нам у створенні єдиного фотоархіву харківського тролейбуса. Якщо у вас є фотознімки, на котрих закарбовані тролейбуси, видно їх паркові номери (або ви точно знаєте які) ми просимо вас надати їх у редакцію (на невеликий час, з поверненням) для сканування. Ваше ім’я обов’язково ввійде до списку авторів фотоархіву харківського тролейбуса, а кращі фотознімки будуть опубліковані в Інтернет-фотоальбомі "Тролейбуси Харкова" у цьому ювілейному для міста і тролейбуса році.

В. ПУДОВКІН,
співавтор Інтернет-проектів "Харків транспортний" та "Тролейбуси Харкова"

№31‑32 (5179‑5180), 24 квітня 2004 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Троллейбус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.