Новости. Харківський метрополітен має намір сплатити 381,8 тис. гривень за вісім нових табличок з назвою станції

Харків Times, 18.06.2024.

Комунальне підприємство “Харківський метрополітен” оголосило закупівлю восьми табличок нової назви станції “Ярослава Мудрого” на загальну суму 381 761 грн.

Про це Харків Times дізнався з системи публічних закупівель «ProZorro».

Відповідна інформація була оприлюднена 17 червня, аукціон має відбутись 26 червня.

Згідно з Додатком 1 до тендерної документації, таблички виготовлять для заміни табличок на колійних стінах перейменованої станції.

Надписи будуть виготовлені з нержавіючої сталі, обробленої фрезером та пофарбованих фарбою «золото металік». Висота букв: великі – 288 мм, маленькі – 209 мм, шрифт написів на табличках – Sealt Regular.

Поставка табличок має відбутись протягом 2024 року.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові 29 квітня перейменували станції метро «Пушкінська» та «Південний вокзал», а також 367 топонімів, назви яких пов’язані з країною-агресором. Відповідне розпорядження підписав Харківський міський голова Ігор Терехов.

Рішення про перейменування прийняла 26 квітня міська комісія з питань топоніміки та охорони історико-культурного середовища.

URL оригинала: https://times.kharkiv.ua/2024/06/18/harkivskij-metropoliten-maye-namir-splatiti-381-8-tis-griven-za-visim-novih-tablichok-z-nazvoyu-stantsiyi/
Разделы по теме:
Рубрики:   Метро
Станции и объекты метро:   "Вокзальна", "Ярослава Мудрого"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.