Новости. У депо і службах підприємства

Газета "Харківський електротранспорт", 15.05.2004.

Житлово-комунально-побутова служба закінчила ремонт м'якої покрівлі на всій площі даху гуртожитку №2. Крім того, у ньому встановлено лічильник гарячої води, що дасть змогу економити значні суми коштів при розрахунку з КП "Харківські теплові мережі".

*  *  *

Іде капітальний ремонт колії на вулиці Академіка Павлова. Його вже виконано майже на 170 погонних метрах, у двопутному вимірі, від Московського проспекту до провулку Конюшинного. Всього ж намічено відновити колію на 600 метрах окремими ділянками, де це необхідно, в напрямку заводу "Електропривід".

*  *  *

Триває виконання робіт працівниками енергослужби підприємства на проспекті Леніна у зв’язку з будівництвом другої черги третьої лінії Харківського метрополітену. Енергетики виконують відключення, переключення та інші операції.

*  *  *

Колектив Комунального автотранспортного підприємства‑2022 виконує великий обсяг робіт з підготовки автотранспортного парку до Державного технічного огляду. Більше 200 машин і механізмів потребують такого. Отож, автомобілісти лагодять їх, фарбують, аби вони відповідали вимогам, які ставляться до транспортних засобів.

№37‑38 (5185‑5186), 15 травня 2004 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус, Город и область, Разное
Улицы и площади:   вулиця Академіка Павлова, проспект Науки

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.