Новости. Допрацювали програмний комплекс

Газета "Харківський електротранспорт", 15.05.2004.

Як говориться, хорошому межі немає. У техніці також можна все удосконалювати. Ось, наприклад, багатотиражка нещодавно розповідала про запровадження на нашому підприємстві програмного комплексу "Будівельні технології — кошторис". Його було встановлено на комп’ютері, котрий знаходився в бухгалтерії підприємства. Це дало можливість зекономити реальні кошти, адже весь комплекс відповідних робіт почали виконувати спеціалісти служби колій та енергослужби.

Проте відразу виявилися і деякі незручності, оскільки доводилося інженерам узгоджувати між собою певний час роботи на комп’ютері, були обмеження й в програмному забезпеченні. І ось нещодавно такі проблеми розв’язали. Зокрема, програмний комплекс відтепер встановлено на відповідних комп’ютерах в енергослужбі та службі колій. Про це повідомив начальник відділу АСУ і комп’ютеризації ЕТУССу В.Я. Т*****н. А інженер виробничо-технічного відділу служби колій Л.П. К*****ко дала такі роз’яснення:

— Нова версія програмного забезпечення — це кращі можливості. Ми можемо вводити нові ціни на будівельні матеріали, коригувати різні коефіцієнти, котрі сьогодні досить часто змінюються. Таким чином, дуже полегшується робота, і ми швидко реагуємо на будь-які зміни.

М. ОЛЕКСАНДРОВ

№37‑38 (5185‑5186), 15 травня 2004 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.