Новости. Відновлюється чергова ділянка колії

Газета "Харківський електротранспорт", 22.05.2004.

Ще наприкінці квітня розпочався капітальний ремонт трамвайної лінії по вулиці Академіка Павлова, зокрема, на ділянці від Московського проспекту до провулку Конюшенного. Варто сказати, що займалися цим робітники дільниці механізованого ремонту колії на чолі із заступником начальника А.Я. С********ком і майстром О.П. Ж****ром.

Колійники замінили 277 метрів прямих в обох напрямках та вузол при повороті із вул. Академіка Павлова на Московський проспект у бік велозаводу. І якщо заміна прямих виконувалася лише вночі, то останнього — тільки вдень.

Трудівникам ДМРК допомагали виконувати ці складні і важливі для нас роботи колійники Комінтернівського підрозділу, КАТП‑2022, дільниці вантажоперевезень Депо №1 та аварійні бригади служби.

Слід підкреслити, що капітальний ремонт на цій ділянці був конче необхідний, адже цей напрямок до найбільшого житлового масиву міста щоденно дуже навантажений рухомим складом. Звідси і велика зношеність рейок.

На сьогодні роботи на вищеназваній ділянці тривають. Ведеться підбивка, баластування, зварювання стиків контактним способом тощо. І тепер можна сподіватися, що тут водії трамваїв будуть задоволені, адже не матимуть ніяких проблем, пов’язаних із станом колії.

У той же час слід їм нагадати про необхідність дотримуватися швидкісного режиму. Це сприятиме як гарантуванню безпеки руху, так і довговічності трамвайного полотна.

В. САВЕЛЬЧЕВ,
начальник виробничо-технічного відділу служби колій

№39‑40 (5187‑5188), 22 травня 2004 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай
Улицы и площади:   вулиця Академіка Павлова
Перевозчики:   Депо №1

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.