Новости. Два кільцеві маршрути

Газета "Харківський електротранспорт", 29.05.2004.

Зрозуміло, міський електричний транспорт працює для людей. І трудівники нашого підприємства завжди прагнуть задовольнити їхні потреби. Ось, наприклад, не так давно окремі харків’яни та організації зверталися із проханням, щоб по вулицях Академіка Павлова, Шевченка, Віринській збільшити кількість маршрутів.

Пропозицію взяли до уваги. Працівники виробничо-технічного відділу служби руху провели обстеження пасажиропотоку. На підставі цього і було прийняте рішення про зміну шляху слідування 16‑го трамвайного маршруту. Тепер його буде розділено, так би мовити, на два: №16 — станція "Льва Толстого" — вулиця Героїв Праці — спуск Жилярді — вулиця Шевченка — станція метро "Київська" — 15‑а лікарня — вулиця Академіка Павлова — "Станція "Льва Толстого"; №16‑А — станція "Льва Толстого" — вулиця Героїв Праці — вулиця Академіка Павлова — 15‑а лікарня — Вулиця Академіка Павлова — станція метро "Київська" — вулиця Шевченка — вулиця Героїв Праці — станція "Льва Толстого".

Таким чином, для харків’ян діятиме 2 кільцевих маршрути, які обслуговуватимуться Салтівським і Жовтневим трамвайними депо. Причому по вулиці Академіка Павлова, на ділянці від 607‑го мікрорайону до станції метро "Вулиця "Героїв Праці" збільшено кількість рухомого складу. У той же час на менш завантаженій ділянці, зокрема, від станції "Гідропарк" до станції метро "Вулиця Героїв Праці" кількість трамваїв приведена у відповідності з пасажиропотоком.

Хочеться сподіватися, що раціональніше використання рухомого складу на лінії з утворенням двох кільцевих маршрутів дасть позитивні результати щодо отримання грошової виручки за надану послугу городянам.

О. УКІС, заступник начальника служби руху

№41‑42 (5189‑5190), 29 травня 2004 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай
Городские маршруты:   Тм16, Тм16-А
Перевозчики:   КП "Жовтневе трамвайне депо", КП "Салтівське трамвайне депо"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.