Новости. Завжди у вирі подій

Газета "Харківський електротранспорт", 05.06.2004.

Поздоровляємо!

Напередодні професійного свята — Дня журналіста, шлемо найщиріші вітання колективу редакції багатотиражної газети нашого підприємства "Харківський електротранспорт" та всьому загалу її помічників: робкорам і громадським розповсюджувачам.

Високо оцінюючи притаманний пресі ваш внесок у виконання колективом ХКП "Міськелектротранс" головного завдання — забезпечення пасажироперевезеннями харків’ян та одержання належних доходів від наданих послуг, бажаємо і в подальшому здоров'я, щастя, творчого натхнення.

Хай кожна публікація буде подібна і корисна, викликаючи позитивні емоції читачів та спонукаючи до якіснішої і продуктивнішої праці на благо нашого підприємства!

Адміністрація, профком та рада ветеранів ХКП "Міськелектротранс"

Ми сьогодні живемо у дуже напружену і швидкоплинну епоху. Це час ґрунтовних і кардинальних змін в суспільстві, політиці, економіці. На вістрі важливих новин, цікавих подій і знаходиться українська преса, інші засоби масової інформації.

Наша багатотиражна газета іде у фарватері подій, котрі відбуваються щоденно на харківському міському електротранспорті. Журналісти продовжують писати змістовний і яскравий літопис історії підприємства, котре стоїть на порозі свого 100‑літнього ювілею. На сторінках робітничого видання широко розгортається історична панорама життя великого трудового колективу, висвітлюються і продовжують розвиватися його найкращі традиції, здобутки.

В газеті постійно аналізується досвід кращих водіїв, кондукторів, ремонтників, диспетчерів, електромонтерів... Словом, вся творча діяльність невеличкого колективу журналістів спрямована на мобілізацію всього загалу електротранспортників на поліпшення перевезення пасажирів, підвищення доходів нашого підприємства.

І в цій плідній, багатогранній роботі їм допомагає робкорівський актив. Бо саме небайдужі до справ люди розповідають, інформують про все, що відбувається у службах та депо. Це — надійні помічники нашої газети. Пильне око, конкретні факти, знання людей і специфіки, великий життєвий досвід — ось що притаманне нашим робкорам. Не можна не згадати і про велику армію громадських розповсюджувачів "Харківського електротранспорту" у всіх підрозділах.

Саме із сторінок газети читачі дізнаються також про різноманітне культурне і спортивне життя підприємства, про те, як електротранспортники відпочивають, виховують і ростять дітей. Газета допомагає й у вирішенні господарських, дачних і домашніх справ та проблем.

Напередодні Дня журналіста від усього серця поздоровляємо всіх причетних до створення, випуску у світ і передплати багатотиражки "Харківський електротранспорт". Бажаємо вам, шановні друзі, міцного здоров'я, творчої наснаги, свіжого слова. Хай літопис нашою підприємства продовжується!

РЕДАКЦІЯ

№43‑44 (5191‑5192), 5 червня 2004 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус, Разное

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.