Новости. Наші вогнеборці — призери змагань

Газета "Харківський електротранспорт", 12.06.2004.

На ХКП "Міськелектротранс" уже закінчився весняний протипожежний огляд. Треба сказати, що на цей важливий період з метою уникнення небажаних наслідків у депо та службах було намічено цілий ряд комплексних заходів. Відрадно, то у ході огляду всі вони виконані. Наближаються до завершення згідно з наказами підприємства та приписами Служби пожежної безпеки також у дитячому оздоровчому таборі "Лісова галявина" та пансіонаті "Комунальник".

Бойові розрахунки ДПД тролейбусних та трамвайних депо за традицією брали активну участь у змаганнях з пожежно-прикладного спорту, котрі проходили в різних районах нашого міста. Приємно відзначній, що всі вони вийшли у призери. Так, у Фрунзенському районі тролейбусне депо №3 посіло І місце. Тролейбусне депо №2 вибороло і І місце у Комінтернівському районі. Такі ж завоювали у Ленінському — Депо №1, а у Московському — Салтівське трамвайне депо.

Розрахунок добровільної пожежної дружини Комінтернівського трамвайного депо у змаганні з розгортання пожежних рукавів був третім.

Вищеозначене свідчить про те, що рівень роботи щодо пожежобезпечної експлуатації підрозділів нашого підприємства ведеться на достатньому рівні. А розрахунки ДПД мають відповідну підготовку.

Від імені пожежотехнічної комісії поздоровляю переможців таких важливих і необхідних змагань і бажаю всім членам пожежотехнічних комісій, добровільних пожежних дружин і в подальшому не знижувати рівня своєї роботи.

В. ВІТЧЕНКО,
головний інженер, голова пожежотехнічної комісії підприємства

№45‑46 (5192‑5193), 12 червня 2004 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус
Перевозчики:   Депо №1, Комінтернівське трамвайне депо, КП "Салтівське трамвайне депо", КП "Тролейбусне депо №2", КП "Тролейбусне депо №3"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.