Новости. Результати планового рейду

Газета "Харківський електротранспорт", 26.06.2004.

Транспортний рух, як говориться, не зупиняється у нас ні на мить. Адже, здійснюючи перевезення пасажирів, ХКП "Міськелектротранс" виконує тим самим важливу соціальну й економічну функції. І для того, щоб не затьмарювати наше життя, водії трамвая та тролейбуса повинні перш за все гарантувати безпеку руху.

Як же дотримуються водії Депо №1 правил дорожнього руху, посадової інструкції? З цією метою і було проведено рейд 14 червня. Цього разу перевірка тривала на ділянках Проспект Леніна — Олексіївський шляхопровід, вул. Сумська — Бєлгородське шосе. Їдучи на Проспект Перемоги, спостерігалося порушення водіями 38‑го і 16‑го маршрутів, котрих нарахували 4 особи, коли вони не зупинилися на технічній зупинці на Олексіївському шляхопроводі.

"Грішили" знову ж таки руховики "тридцятьвісімки" і розмовами під час руху по проспекту Леніна. Були виявлені того дня і два порушення, пов’язані із недодержанням правил техніки безпеки і правил технічної експлуатації водіями 18‑го маршруту. Вони, звичайно ж, піддавали себе ризику.

У цій інформації не наводяться прізвища водіїв-порушників. Відповідні рапорти направлені для реагування у депо та в службу безпеки дорожнього руху. Наша мета — проінформувати вас, шановні руховики, про те, які ж характерні недоліки мають місце і над викоріненням котрих слід постійно працювати, Справа в тому, що всі вони пов'язані як з безпекою нас самих, так і великої кількості пасажирів.

Служба безпеки дорожнього руху буде постійно контролювати вищеназвані питання.

О. ПТАЧИК,
ревізор служби безпеки дорожнього руху підприємства

№49‑50 (5197‑5198), 26 червня 2004 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Троллейбус
Городские маршруты:   Тб16, Тб18, Тб38
Улицы и площади:   вулиця Ахсарова, проспект Науки, вулиця Сумська, Харківське шосе
Перевозчики:   Депо №1, КП "Тролейбусне депо №3"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.