Новости. Відзначились і в міському огляді

Газета "Харківський електротранспорт", 20.11.2004.

Ваша газета вже повідомляла про те, що п'ять депо ХКП "Міськелектротранс" брали участь у районних оглядах-конкурсах на кращу учбово-матеріальну базу цивільної оборони. Тоді ж називалися й кращі цього важливого заходу.

А нещодавно відбувся міський огляд-конкурс. У ньому взяли участь колективи тролейбусних депо №2, №3, Депо №1, Комінтернівського та Салтівського трамвайних, де начальники ЦО позитивно вирішують питання з відновлення й удосконалення учбово-матеріальної бази цивільної оборони, яка відповідає сучасним вимогам та специфіці підприємства. Причому цього разу деповчанам також довелося мати серйозних суперників: ВАТ "ХТЗ", АТЗТ "Хладопром", ДНВО "Комунар", ВАТ "Світло шахтаря", ВАТ "Конектор", ВАТ "Завод ім. Т.Г. Шевченка" та інші. Електротранспортники і тут добре представили наше підприємство.

Так, кращими в учбово-інформаційній роботі з питань цивільної оборони визначені куточки ЦО: тролейбусного депо №2 (начальник М.Ю. Радченко, начальник штабу ЦО М.В. Шатохін), тролейбусного депо №3 (М.П. Шавкун, С.М. Свистунов) та Депо №1 (А.С. Герасименко, В.І. Богомаз). Ці результати стали можливі завдяки посиленню організаторської роботи начальників ЦО та методичної — начальників штабів вищевказаних депо з питань цивільної оборони.

За підсумками проведеного заходу в м. Харкові серед куточків ЦО перше місце посів такий тролейбусного депо №2, а друге — тролейбусного депо №3, на третьому — Депо №1.

До речі, за результатами цього огляду-конкурсу начальником цивільної оборони міста Харкова — міським головою В.А. Шумілкіним за сумлінне ставлення до розвитку та удосконалення учбово-матеріальної бази ЦО відзначено генерального директора ХКП "Міськелектротранс" А.П. Ткаченка. В свою чергу наказом начальника ЦО підприємства А.П. Ткаченка, за постійну роботу зі створення та удосконалення учбово-матеріальної бази ЦО відзначено відповідальних за це осіб.

І дуже добре, що цілеспрямована праця названих керівників, начальників ЦО, та тих, хто займається даним питанням, знайшла визнання на досить представницькому огляді. Це говорить про постійну опіку їх цією важливою справою.

А. ШЕСТОПАЛОВ,
начальник штабу ЦО ХКП "Міськелектротранс"

№91‑92 (5235‑5236), 20 листопада 2004 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус, Город и область
Перевозчики:   Депо №1, Комінтернівське трамвайне депо, КП "Салтівське трамвайне депо", КП "Тролейбусне депо №2", КП "Тролейбусне депо №3"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.