Новости. Харків'яни в недалекому майбутньому зможуть користуватися новим суперсучасним автовокзалом

"Харьковские новости", 07.06.2004.

Його будівництво розпочнеться через місяць, але вже зараз тривають підготовчі роботи. Полтавський шлях 186..., раніше за цією адресою базувалася військова частина, але у зв*язку з реструктуризацією армії вона була розформована. Зараз тривають демонтажні роботи і як запевняють будівельники вже через місяць не залишиться жодного нагадування про старі приміщення та корпуса.

Валерій Вербін, генеральний директор фірми "Харківбудмонтаж": Нам біли поставлені задачи в короткие сроки демонтировать здесь все, снести задания, тое сть расчистить площадку для строительсвта автовокзала...

Саме будівництво автовокзалу розпочнеться з липня і буде здійснюватися за рахунок акціонерних інвестицій, спорудження нового об*єкту проходитиме також за підтримки народного депутата України Василія Салигіна. На данний момент проект автовокзалу поки лише затверджується, але зараз вже фахівці говорять, що нова споруда дозволить полегшити навантаження руху транспорта у місті, поліпшити екологічну ситуацію.

Автовокзал буде знаходитись лише в декількох кілометрах від кільцевої дороги, до якої буде прокладено спеціальну дорогу для маршрутів міжміського сполучення.

До речі вже виконуються роботи з озеленення теріторії ще неіснуючого автовокзалу. Зі сторони Полтавського шляху було висаджено близько 150 молодих каштанів.

Журналист: Иван Гученко

Разделы по теме:
Рубрики:   Автобус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.