Новости. Відкриття двох нових станцій метро заплановано на 21 серпня

Офіційний сайт Харківської міської ради, 06.07.2004.

Оргкомітет з підготовки та відзначення 350-річчя Харкова сьогодні затвердив план проведення святкових заходів 21-24 серпня. Згідно із ним, урочиста церемонія відкриття двох нових станцій метро відбудеться 21 серпня з 11.30 до 14.00. В ній має взяти участь Президент України Леонід Кучма. До того ж, як сказав секретар оргкомітету, заступник Харківського міського голови Леонід Сорока, передбачається, що урочистості почнуться на перехресті вул. 23 Серпня і пр. Леніна біля монументу Воїна-визволителя і завершаться на станції метро «Ботанічний сад».

Передбачається, що того ж дня, 21 серпня, Леонід Кучма вручить харків'янам державні нагороди. Церемонія нагородження відбуватиметься в будинку по вул. Сумській, 64. Також Президент запрошений на урочисте засідання, де будуть вручені особливі відзнаки новим почесним громадянам міста Харкова.

На 21 серпня також заплановано відкриття храму священомученика Олександра, архієпископа Харківського, монумента на честь 350-річчя Харкова на перехресті пр. Леніна і пр. Правди, пам'ятника першому губернатору Харківського намісництва Євдокиму Щербініну.

Разделы по теме:
Рубрики:   Метро
Линии метро:   Олексіївська лінія
Станции и объекты метро:   "Ботанічний сад", "23 Серпня"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.