Новости. Створюємо нову дільницю

Газета "Харківський електротранспорт", 15.11.2003.

У Салтівському трамвайному депо розгорнуто роботи із створення дільниці з капітального ремонту колісних пар трамвая Т‑3. Сенс цього починання полягає в тому, що відповідна дільниця Комінтернівського депо не може забезпечити всі трамвайні підрозділи такими важливими агрегатами. Адміністрація підприємства також надає нам допомогу у вирішенні цього актуального завдання. Прийнято рішення із придбання мийної машини, причому навіть дещо сучаснішої, ніж у наших колег з Комінтернівського депо.

Використовуючи досвід комінтернівців, потрібно виконати ряд робіт із виготовлення деяких пристроїв для ремонту деталей колісної пари вагона Т‑3. Технічні й людські ресурси у нас наявні. А от інструментом та матеріалами слід було б доукомплектуватися.

Ще нам належить навчитися реставрувати посадочні місця під підшипники в картері редуктора колісної пари, робити наплавку в середовищі вуглекислого газу тощо. І ми сподіваємося у наступному році опанувати ремонт колісних пар на рівні Комінтернівського трамвайного депо.

В. КУЛЬБАШНИЙ,
начальник технічного відділу Салтівського депо

№91-92 (5155-5156), 15 листопада 2003 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай
Модели ПС:   Tatra-T3
Перевозчики:   КП "Салтівське трамвайне депо"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.