Новости. Хуліганство в метрополітені

Харківські Вісті, 13.05.2010.

Ввечері дев'ятого травня невідомий молодик "напідпитку" розбив скло на вході до станції метро "Університет". Скляними уламками поранило дівчину, яка, за збігом обставин, проходила поруч. Співробітники лінійного відділу міліції в метрополітені по гарячих слідах затримали хулігана, який знаходився у стані алкогольного сп"яніння. За словами міліціонерів, молодик виявився сімнадцятирічним студентом одного з харківських технікумів.

Дмитро Ворона, старший сержант міліції: Товарищ вел себя нормально, отговаривал его от тех действий. Но тот, кто разбил стекло, молодой человек вел себя неадекватно. Упирался, не хотел идти, выражался нецензурной бранью в отношении работников милиции и граждан, которые находились рядом.

Дівчина з порізами ніг була доставлена до лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Наразі її стан задовільний. Проти затриманого порушено кримінальну справу за нанесення тілесних ушкоджень і пошкодження державного майна. Йому загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі. Начальник штабу батальйону патрульної служби з обслуговування метрополітену Олександр Плескач каже: з початку року зареєстровано 7 випадків пошкодження майна харківської підземки. Найчастіше злочини скоюють молоді люди у вечірній час.

Олександр Плескач, начальник патрульної служби з обслуговування метрополітену: Наиболее распространенное это попытки разбить стекло электропоезда и разбитие стекол в киосках станций метрополитена.

Правоохоронці кажуть: для профілактики підземного хуліганства регулярно проводять перевірки, а харків'ян закликають - відпочиваючи у громадських місцях, не вживати спиртних напоїв.

URL оригинала: http://www.visti.tv/catalog/2010/05/13/3776.aspx
Разделы по теме:
Рубрики:   Метро, Происшествия
Станции и объекты метро:   "Університет"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.