Новости. Трамваї за маршрутом №№16, 16А, 27 тимчасово змінять напрямок руху

Харківська міська диспетчерська служба 1562, 04.08.2021.

За інформацією Департаменту інфраструктури, з 10.00 години до 15.00 години 05 серпня 2021 року, у зв’язку з необхідністю виконання КП «Міськелектротранссервіс» робіт з ремонту трамвайної колії, забороняється рух трамваїв по вул. Академіка Павлова на ділянці від вул. Героїв Праці до пров. Салтівського (у напрямку до центру).

Рух трамваїв буде організовано наступним чином:

Трамваї за маршрутом № 16А - не курсують.

Трамваї за маршрутом № 27: РК «Салтівське» – просп. Тракторобудівників – вул. Героїв Праці – вул. Шевченка – вул. Мойсеївська – вул. Віринська – вул. Академіка Павлова – просп. Московський – майдан Захисників України – вул. Молочна – вул. Гольдбергівська – вул. Москалівська – РК «Новожанове».

У зворотному напрямку: за своїм маршрутом.

Також з 10.00 години до 15.00 години 06 серпня 2021 року забороняється рух трамваїв по вул. Академіка Павлова на ділянці від пров. Салтівського до вул. Героїв Праці (у напрямку від центру).

Рух трамваїв буде організовано наступним чином:

Трамваї за маршрутом № 16 - не курсують.

Трамваї за маршрутом № 27: РК «Новожанове» – вул. Москалівська – вул. Гольдбергівська – вул. Молочна – майдан Захисників України – просп. Московський – вул. Академіка Павлова – вул. Віринська – вул. Мойсеївська – вул. Шевченка – вул. Героїв Праці – просп. Тракторобудівників – РК «Салтівське»;

У зворотному напрямку: за своїм маршрутом.

URL оригинала: https://1562.kharkov.ua/uk/ppr-local/tramvayi-za-marshrutom-16-16a-27-timchasovo-zminyat-napryamok-ruhu-3205.html
Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай
Городские маршруты:   Тм16, Тм16-А, Тм27
Улицы и площади:   вулиця Академіка Павлова

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.