Новости. "Дефіцит коштів бюджету": у Харкові скасували тендер на реконструкцію вулиці Весніна

Суспільне UA, 02.12.2021.

Харківська міськрада скасувала тендер на реконструкцію вулиці Весніна від вулиці Алчевських до вулиці Пушкінської через "дефіцит коштів доходної частини міського бюджету".

На результати тендеру у системі публічних закупівель ProZorro звернула увагу громадська організація "Харківський антикорупційний центр". Торги, оголошені на замовлення Департаменту будівництва та шляхового господарства міськради, визнали такими, що не відбулися.

"Аукціон відбувся 23.11.2021 р. Однак, у зв'язку з дефіцитом коштів доходної частини міського бюджету, розпорядженням Харківського міського голови від 26.11.2021 р. №226 "Про розподіл коштів субвенцій та перерозподіл бюджетних призначень" відбулися відповідні скорочення бюджету Харківської міської територіальної громади на 2021 рік, в тому числі щодо робіт з реконструкції вул. Весніна на ділянці від вул. Алчевських до вул. Пушкінської у м. Харкові. В свою чергу це унеможливлює подальшу реалізацію цієї закупівлі", — йдеться у протоколі засідання тендерного комітету від 30 листопада.

Найменшу суму на тендері запропонувало ТОВ "Хозхімсервіс" — 110 млн грн.

URL оригинала: https://suspilne.media/185812-deficit-kostiv-budzetu-u-harkovi-skasuvali-tender-na-rekonstrukciu-vulici-vesnina/
Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Город и область
Улицы и площади:   вулиця Весніна

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.