Новости. Російська армія вдарила по інфраструктурі харківського метро: поранена людина

Суспільне UA, 21.06.2022.

Одна з російських балістичних ракет, випущених по Харкову 20 червня, вдарила по об'єкту Харківського метрополітену. Одна людина поранена. Пошкоджені щонайменше три поїзди.

Про це 21 червня журналістам розповів начальник Головного управління поліції Харківщини Володимир Тимошко, передає кореспондент Суспільного.

"Був завданий удар по інфраструктурі харківського метрополітену. Зокрема — по місцю розташування потягів метрополітену. В результаті чого було пошкоджено як мінімум три потяги, які обслуговують харківській метрополітен... Внаслідок удару по інфраструктурі метрополітену є поранений. Це середня ступень тяжкості, будемо сподіватись, що загрози життю не буде", — сказав Тимошко.

"На мою думку, ці удари — це крик відчаю, бажання, щоб жителі почали панікувати і масово виїжджати з міста Харкова", — додав він.

Раніше голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив, що серед поранених внаслідок російського обстрілу за добу — працівник транспортного підприємства в Салтівському районі Харкова. Внаслідок обстрілу на підприємстві сталася пожежа.

URL оригинала: https://suspilne.media/252371-rosijska-armia-vdarila-po-infrastrukturi-harkivskogo-metro-poranena-ludina/
Разделы по теме:
Рубрики:   Метро, Происшествия
Станции и объекты метро:   Електродепо "Немишлянське" ТЧ-1

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.